Data beskyttelse

Velkommen! Når du spiller VikingsGame-live („VikingsGame-Live“) eller bruker VikingsGame-live nettsteder som inneholder en lenke til denne personvernerklæringen („nettstedene“), samler, bruker og deler VikingsGame-live UK Limited (VikingsGame-live eller „vi“) din personlige datainformasjon i i samsvar med denne personvernerklæringen.
Denne personvernerklæringen kan bli oppdatert fra tid til annen. Hvis vi har lagret e-postadressen din, hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg via e-post eller en melding på sidene og/eller VikingsGame-live før endringen trer i kraft.
1.VikingsGame-live samler inn hva slags personopplysninger?
Når brukere bruker nettsidene eller spiller VikingsGame-live, tar vi sikte på å samle så lite personlig identifiserbar informasjon som mulig fra dem. Majoriteten av den personlige informasjonen vi samler inn er begrenset til følgende typer informasjon, som ikke identifiserer deg personlig, men som kan identifisere enheten du bruker til å spille VikingsGame-live eller bruke nettsidene („Enheten“) for å identifisere: e-postadresser du oppgir for å abonnere på våre nyhetsbrev (som definert nedenfor). Denne typen data kan betraktes som personopplysninger i enkelte land:
Den unike og tilbakestillbare identifikatoren som er knyttet til din mobiltelefon eller nettbrett, og som brukes av annonsører for annonsesporing, kalles en „annonserings-ID“.
„Plasseringsinformasjon“, som din IP-adresse, land og by, refererer til generell informasjon om hvor du spiller spill eller bruker nettsteder.
„Enhetsinformasjon“ som refererer til de tekniske detaljene for enheten din, Internett-leverandøren din (ISP), plugin-typene for nettleseren og nettleseren, operativsystemet og versjonen, jailbreak-informasjon, nettverksinformasjon, merke og produsent av enheten din Enhet, språket du har angitt for enheten, versjonen av spillet som er installert på enheten og navnet på leverandøren av trådløse tjenester er alle inkludert i definisjonen av „Enhetsinformasjon“.
Når du installerer VikingsGame-live våre, kan du bli bedt om å oppgi alderen din. Denne informasjonen brukes til følgende formål: Vi bruker disse dataene til å aktivere eller deaktivere visse spillhøydepunkter og visse typer kampanjer som vises til deg basert på din alder og bakgrunn. For mer informasjon om våre retningslinjer, se avsnitt 6 Personopplysninger for barn.
Analyse av enhetsinformasjon, plasseringsinformasjon og reklame-ID-er – se del 4 for mer informasjon.
Annonsering: Se avsnitt 5 for mer informasjon.
Navn og e-postadresse, plassering og enhetsinformasjon og kundestøtte. Noen av VikingsGame-live våre lar deg kontakte kundestøtteteamet vårt direkte. Vi vil samle inn og bruke denne informasjonen til å svare på dine henvendelser og/eller kommentarer når du gjør det.
På det tidspunktet du besøker og bruker nettsidene
Navn, e-postadresse og telefonnummer
Brosjyre Medlemskap
På en del av sidene våre kan du gi oss e-postadressen din for å kunne gjennomføre en e-postoversikt for å motta brosjyrer og andre presentasjoner eller tidsbegrenset korrespondanse om et bestemt spill („Bulletiner“). Nyhetsbrev vil bli sendt til deg med jevne mellomrom med navn og e-postadresse. Se avsnitt 8 for instruksjoner om hvordan du slutter å motta nyhetsbrev.
SMS-oppdateringer Fra tid til annen kan du motta visse VikingsGame-live-oppdateringer via tekstmelding via SMS. Du kan oppgi telefonnummeret ditt hvis det alternativet er tilgjengelig; Vi bruker kun dette nummeret til å sende deg en SMS-tekstmelding om oppdateringen.
Kundestøtte Hvis du kontakter vårt kundeserviceteam via e-post eller gjennom noen av sidenes kontaktskjemaer, samler vi inn og bruker informasjonen du oppgir for å svare på dine spørsmål eller kommentarer.
Oppslagstavler der du kan legge ut offentlige meldinger og kommunisere med andre spillere Oppslagstavler der du kan legge ut offentlige meldinger Du må opprette en konto med visningsnavn, e-postadresse og passord for å delta i oppslagstavlene for å kunne
Vær oppmerksom på at all informasjon du legger ut vil være synlig for offentligheten hvis du deltar på oppslagstavlene.
Analyse av enhetsinformasjon, plasseringsinformasjon og reklame-ID-er – se del 4 for mer informasjon.
Navn, e-postadresse og telefonnummer for applikasjoner VikingsGame-live samler inn og bruker denne informasjonen til å behandle søknaden din når Sdvs. send dem via www.VikingsGame-live.com. Vi kan også bruke disse dataene til å kontakte deg angående søknaden din.
Hvis jeg foretar kjøp i appen, vil VikingsGame-live samle økonomisk informasjon fra meg?
Vi har ikke tilgang til navnet ditt eller faktureringsinformasjonen når du foretar kjøp i appen i VikingsGame-live. Din plattform, som f.eks For eksempel samler og lagrer Apples Game Store eller Androids Google Play eller betalingsprosessor denne informasjonen.
Spill som bare kan spilles offline VikingsGame-live tilbyr et lite antall spill som kun kan spilles offline. Disse VikingsGame-live kan leveres av tredjepartsleverandører. Offline spill samler ikke inn eller behandler personopplysninger.

  1. Har noen andre tilgang til mine private data?
    Ja. Vi bruker verktøy fra tjenesteleverandører (heretter referert til som „tjenesteleverandører“) for å hjelpe oss med ulike aspekter av virksomheten vår, slik de fleste selskaper gjør. Avhengig av tjenesten vi ber om, kan disse tjenesteleverandørene ha tilgang til din personlige informasjon. For å administrere abonnementene på nyhetsbrevet bruker vi for eksempel e-postprogramvare fra en tjenesteleverandør. Hvis du har gitt oss e-postadressen din for å abonnere på nyhetsbrev, vil e-postadressen din bli delt med denne tjenesteleverandøren. Vi bruker også tjenesteleverandører for mobil- og nettanalyse, kundestøtte og hosting. Vennligst klikk her for en liste over tjenesteleverandører som har tilgang til din personlige informasjon.
    Vi krever uttrykkelig at alle spesialistsamarbeid ser på dine egne data som hemmelige data og kun bruker dem til de administrasjonene vi ønsker. Vi kan imidlertid ikke garantere at våre tjenesteleverandører vil bruke dine personopplysninger i samsvar med vår kontrakt, og vi har ikke direkte kontroll over hvordan de bruker dem. Derfor er vi ikke ansvarlige for eventuell misbruk av din personlige informasjon fra våre tjenesteleverandører.
    I tillegg til våre tjenesteleverandører, kan dine personopplysninger også være tilgjengelige for våre annonsepartnere. Vennligst besøk seksjon 5, hvor vi har opprettet en egen seksjon om annonsering og våre annonsepartnere. Vi kan også bruke din egen informasjon til våre legitime forretningsmessige og lovlige formål som angitt i seksjon 12.
  2. Hvor lenge beholder VikingsGame-live mine private data?
    Formålet som vi opprinnelig samlet inn personopplysningene dine for, avgjør hvor lenge vi oppbevarer dem. Personopplysninger oppbevares ikke lenger enn det som er strengt nødvendig for vår virksomhet eller for å overholde lovkrav.
  3. Hvordan brukes mine personlige data til analyser?
    Som nettbedrift trenger vi å vite hvordan brukerne samhandler med VikingsGame-live og nettsidene våre. Vi og våre spesialiserte organisasjoner samler inn domenedata, gadgetdata og utgivelses-IDer slik at vi kan dele, måle og undersøke spill- og nettstedadministrasjonene våre med kundene våre og videreutvikle utførelsen av VikingsGame-live og nettstedene og konsekvent forbedre oppdateringen av spill og nettsteder. og fremme. For eksempel vil vi bruke disse dataene til å vurdere brukerdemografien vår og avgjøre om vi trenger å støtte en ny enhet for at VikingsGame-live skal kunne delta, vurdere vanskelighetsgraden til VikingsGame-live og fikse feil eller feil i VikingsGame-live. Vi bruker også dataene beskrevet i seksjon 1 for analyser hvis du har koblet spillkontoen din til Facebook-kontoen din.
    5.Hvordan bruker annonsering min personlige informasjon?
    A. Annonseringspartnerteknologier Med støtte fra tredjeparts annonseringspartnere (samlet kalt „Annonsepartnere“) viser vi annonser i VikingsGame-live våre for å hjelpe til med å betjene dem. Vi integrerer annonseringspartnernes teknologier i VikingsGame-live våre, som annonsepartnerne bruker for å bestemme hvilke annonser som skal vises.
    JEG. Vil annonsepartnere samle inn personopplysningene mine?
    Annonseringspartnere samler inn og bruker din annonserings-ID, stedsinformasjon og enhetsinformasjon for å vise deg annonser som kan være av interesse og/eller relevante for deg („Målrettet annonsering“). Annonseringspartnerne kan også samle inn posisjonsinformasjonen din hvis posisjonstjenester er aktivert i enhetens innstillinger. Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene til disse annonsepartnerne fordi deres teknologier kontrollerer typene personopplysninger som samles inn fra enheten din og hvordan den brukes. Her er en liste over våre annonseringspartnere: www.VikingsGame-live.com/privacy_personal.
    ii.Velg bort å motta målrettet annonsering.
    Du kan kanskje velge bort å motta målrettet annonsering aVelg bort alle apper som er installert på mobilenheten din hvis du ikke ønsker å motta dem. Du kan velge bort annonsering på Android-enheter ved å slå på alternativet Velg bort personlig tilpasning av annonser. Holdning. Du kan slå av denne funksjonen på iOS-enheter ved å slå på «Begrens annonsesporing»-innstillingen. Du kan også ha muligheten til å velge bort å motta målrettede annonser fra en bestemt annonseringspartner. Vær oppmerksom på at selv om du velger bort å motta målrettet annonsering, vil du fortsatt motta kontekstuell annonsering, som er umålrettet annonsering relatert til innholdet i spillet.
    B. Annonser for VikingsGame-live på tredjepartssider og/eller apper I tillegg til å plassere annonser i VikingsGame-live våre selv, plasserer vi også annonser for å markedsføre VikingsGame-live våre på tredjepartssider og/eller apper. Tjenesteleverandører bruker sine egne sporingsteknologier for å spore spillinstallasjoner, klikk og/eller visninger av annonsene våre når vi viser våre egne annonser på tredjeparts nettsteder og/eller apper. De hjelper oss også med å optimalisere og måle resultatene til annonsene våre. Din hashed eller anonymiserte annonse-ID kan deles med våre annonsepartnere slik at annonsepartneren kan hjelpe oss med markedsføring og promotering av VikingsGame-live våre. VikingsGame-live inngår kontrakter med annonsepartnere for å sikre at de kun bruker din personlige informasjon i disse situasjonene til fordel for VikingsGame-live. Ta kontakt med oss ​​på [email protected] hvis du ønsker å velge bort at din personlige informasjon skal deles med annonsepartnere på denne måten.
  4. Personlig informasjon om barn.
    A. Hvis du ikke ser et popup-vindu som spør om alderen din når du starter spillet for første gang:
    JEG. Deretter må du være minst 16 år for å spille spillet.
    Vi tillater ikke bevisst brukere under 16 år å bruke nettstedet vårt eller be om personlig informasjon fra dem. Vi vil umiddelbart slette all personlig informasjon om brukere under 16 år som vi fastslår er i vår besittelse. Vennligst kontakt oss på [email protected] hvis du mener at vi har personlig informasjon om en bruker under 16 år som ikke er tillatt. Vi sletter denne informasjonen umiddelbart.
    B. I tilfelle et popup-vindu spør deg om din alder når du først går inn på spillet eller nettstedet:
    JEG. Etter det kan brukere i alle aldre få tilgang til spillet og nettsiden.
    Med unntak av det som er tillatt av gjeldende lover som US Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) og EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), samler vi ikke bevisst inn personlig informasjon om barn uten samtykke fra foreldrene. For eksempel, for å støtte VikingsGame-live interne operasjoner og/eller legitime interesser, for eksempel analyser, og for å tilby kontekstuell annonsering til barn, kan VikingsGame-live, dets tjenesteleverandører og dets annonsepartnere samle inn personlig identifiserbar informasjon, som IP-adresser og andre vedvarende identifikatorer, fra barn under 16 år. Hvis du er forelder til et barn som bruker sidene eller VikingsGame-live, kan du gå gjennom barnets personopplysninger, be om sletting og velge bort eventuell ytterligere innsamling av det samme ved å kontakte oss på [email protected] . Hvis du mener at vi samler inn personopplysninger om et barn i strid med COPPA eller GDPR. Gi oss beskjed på [email protected] Vi vil fjerne denne informasjonen så snart som mulig. For en liste over VikingsGame-live tjenesteleverandører, vennligst besøk denne siden: https://www.VikingsGame-live.com/privacy_personal.
    Hvis vi har et ønske om å endre hvordan vi bruker individuell informasjon samlet inn fra barn, vil vi først gi deg beskjed, enten ved å legge ut en rapport på sidene eller eventuelt i VikingsGame-live, og det forventes at du gjør det slik at du gjennomgår, signerer og send VikingsGame-live en avtalt struktur for å støtte hvordan vi bruker ditt barns egen informasjon.
  5. Informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier.
    Informasjonskapsler, lokal lagring, e-tagger og andre lignende teknologier brukes av oss og våre tjenesteleverandører på nettsidene for å utføre analysene beskrevet i seksjon 4 ovenfor og for å forbedre funksjonaliteten og ytelsen til nettsidene. Les vår policy for informasjonskapsler for mer informasjon: www.VikingsGame-live.com/cookies.
    8.Hvordan kan jeg velge bort eller avslutte abonnementet på å motta nyhetsbrev?
    Du kan melde deg av å motta nyhetsbrev ved åe klikk på koblingen „avslutt abonnement“ nederst i hver e-post. Du vil ikke lenger motta nyhetsbrev eller varsler om det spesifikke spillet du har abonnert på. Før du slutter å motta nyhetsbrev, vennligst vent opptil 24 timer. Vær oppmerksom på at hvis du har abonnert på mer enn én e-postliste for spill, vil du fortsatt motta nyhetsbrev for de andre VikingsGame-live. Du kan også motta ikke-markedsførings-e-poster hele tiden.
  6. personvernpraksisen til tredjeparter.
    Du kan finne lenker til tredjeparts nettsteder eller applikasjoner på nettstedene. Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene til disse tredjepartsnettstedene når du besøker dem, siden vi ikke er ansvarlige for deres personvernpraksis.
  7. Hvor sikker er min private informasjon?
    Vi legger stor vekt på sikkerheten til dine personopplysninger. For å beskytte informasjonen din både under transport og når den er mottatt, følger vi generelt aksepterte industristandarder. Imidlertid er verken elektronisk lagring eller overføring over Internett helt sikker. Av denne grunn kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet. Vi og tjenesteleverandøren vår implementerer rimelige sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen vi samler inn mot uautorisert tilgang eller avsløring, selv om ingen sikkerhetssystemer er helt sikre. Dette inkluderer: men er ikke begrenset til, å sikre at all informasjonen din bare gjøres tilgjengelig for de som har et „need-to-know“-behov og å sikre at all informasjon VikingsGame-live samler inn skjer over sikre tilkoblinger og er beskyttet og kryptert ( ved å bruke Secure Sockets Layer-teknologi eller „SSL“) av sikkerhetsprogramvare av industrikvalitet for å forhindre uautorisert tilgang.
    11.Push-varsler.
    Du vil bli bedt om å godta eller avslå push-varsler etter at du har lastet ned et spill. Vi bruker pushvarslingstokener for å sende deg spillspesifikke varsler til mobilenheten din hvis du godtar pushvarslinger. Gå til enhetsinnstillingene når som helst for å slå av push-varsler.
  8. Verktøy og funksjoner for sosiale medier.
    VikingsGame-live og nettstedene kan ha integrert Facebook «Like»-knappen, YouTube «Del»-knappen og Twitter «Følg»-knappen. For at disse funksjonene skal fungere som de skal, kan de sette en informasjonskapsel og samle inn informasjon om din IP-adresse og nettstedet du besøker. Siden de er vert for en tredjepart, er interaksjonene dine med disse innebygde sosiale mediefunksjonene og verktøyene styrt av personvernreglene til selskapet som leverer dem. Les våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler: www.VikingsGame-live.com/cookies.
  9. Du deler din personlige informasjon av forretningsmessige eller juridiske årsaker.
    A. Bedriftsreorganiseringer Vi kan omorganisere som et selskap, kjøpe selskaper, datterselskaper eller forretningsenheter, eller fusjonere med tredjeparter etter hvert som virksomheten vår vokser. All informasjon du oppgir kan inkluderes i de overførte forretningsmidlene i en slik transaksjon (med forbehold om tidligere personvernerklæringer med mindre du godtar noe annet). Informasjonen din vil sannsynligvis være en av eiendelene som overføres hvis vi anskaffer alle eller i det vesentlige alle våre eiendeler eller fusjonerer med en tredjepartsoverføring, du erkjenner og godtar at vi forbeholder oss retten til å overføre all informasjon som samles inn fra deg. Før noen informasjon om deg overføres og blir underlagt en annen personvernpolicy, vil vi bruke rimelig innsats for å varsle deg.
    B. Lovlig. For å etterkomme stevninger, rettskjennelser, forespørsler fra myndighetene og andre juridiske prosesser, og for å etablere eller utøve våre juridiske rettigheter, kan vi avsløre informasjonen du gir oss. Når vi mener avsløring er nødvendig for å beskytte rettighetene våre, for å beskytte din eller andres sikkerhet, for å undersøke svindel eller for å svare på en forespørsel fra myndighetene, kan vi også avsløre informasjonen din for å forsvare mot juridiske krav. Vi kan dele informasjonen din for å undersøke, forhindre eller iverksette tiltak mot ulovlig aktivitet. Mistanke om svindel, potensielle trusler mot den fysiske sikkerheten til enhver person, brudd på våre vilkår for bruk, eller som kreves av loven.
    14.Hvordan kan jeg få tilgang til, kontrollere, endre min personlige informasjon, slette eller oppdatere?
    Vennligst send en forespørsel til [email protected] for å slutte å samle inn og slette din personlige informasjon. helpshift.com hvis du spiller Crash Arena Turbo Stars og ønsker å få tilgang til, administrere eller oppdatere den personlige informasjonen VikingsGame-live har samlet inn om deg. Vennligst kontakt oss på [email protected] for flere spill.
    15.For brukere fra Brasil og EU.
    A. Behandlingsgrunn Formålet som vi bruker personopplysningene dine til avgjør vårt juridiske grunnlag for å samle inn, bruke og avsløre dem. I de fleste tilfeller brukes følgende juridiske grunnlag for behandlingen av dine personopplysninger: I) ditt samtykke; (ii) hvor behandlingen vår tjener våre egne legitime interesser eller de legitime interessene til våre annonseringspartnere eller tjenesteleverandører; eller (iii) hvor vår behandling er nødvendig for å utføre en kontrakt med deg (f.eks. for å gi deg tilgang til VikingsGame-live eller nettstedene). Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst hvis vi bruker dine personopplysninger uten ditt samtykke.
    B. Dine rettigheter i forhold til personopplysninger Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter til tilgang, retting, sletting, begrensning av behandling, dataportabilitet og/eller innvendinger mot behandlingen av dine personopplysninger, vennligst følg trinnene som er skissert i avsnitt 14. Instruksjoner i avsnitt 5(a)(ii) hvis du ønsker å forhindre at våre annonsepartnere mottar dine personopplysninger.
    C. Overføring av personopplysninger utenfor Brasil og EU Dine personopplysninger vil bli overført til land som, på grunn av det faktum at våre tjenesteleverandører er basert utenfor Brasil, kanskje ikke tilbyr samme nivå av databeskyttelse som lovene i hjemmet ditt land og EU. For disse overføringene bruker vi modellkontraktsklausuler.
    D. Hvordan sende inn en klage I tilfelle du aksepterer at privilegiene dine under GDPR har blitt krenket, kan du stoppe en protest som er fullt støttet av hjemlandet ditt. Vennligst besøk denne siden for kontaktinformasjon til din tilsynsmyndighet.
  10. kontaktinformasjonen til VikingsGame-live.
    Du kan kontakte oss på: Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller hvordan vi bruker personopplysningene dine.